Aloe Vera Gelly Creme puur

Huidgel op basis van pure aloë vera gelei.

De enige ongebleekte zuivere en pure aloe vera bladgelei.

Ivm met de verzorging van uw handen na desinfectie adviseren wij:

Was uw handen goed met een milde zeep en gebruik niet te vaak een desinfectiemiddel. Zeker niet als het op een alcoholbasis is. De alcohol droogt uit huid zeer uit.Spoel uw handen zeer goed af en pas daarna gebruikt u een goede aloe vera handcreme.
Aloevera trek snel en diep in de huidlagen in. Dus beter zonder dat u de desinfecterende middelen mee in uw huid te laat trekken!

Aloe vera Gelly creme - Ecolife - 95% zuivere verse aloegel. Met extra kruidenextracten. Diepe reiniging en verzorging van uw huid
Ecolife Aloe vera Gelly creme – pure ongebleekte aloevera gel.

Ecolife Aloë Vera Gelly Huidgel bestaat uit 95% pure Aloë Vera gel, vitaminen en mineralen en is bijzonder effectief bij droge huid, puistjes, schrale huid, verzorging na scheren, kloven in de handen en voeten, jeukende huid, geïrriteerde huid, schaaf- en snijwonden, bij verzorging van littekens, verkoelt de huid en diepe hydratering van uw huid! En voor alles waar je een pleister op zou plakken. Gewoon als 1e hulp handig om altijd bij de hand hebben.

Aloe vera gelly creme is de enige huidgel die gemaakt is met zuivere Food Grade aloë

Ecolife Gelly is de enige aloegel met ongebleekte Foodgrade aloe vera Gelei

Voor u betekent dit dat deze aloë niet is “doodgekookt”, of door allerlei filters is gegaan met direct resultaat dat de vele actieve ingredienten nog aanwezig zijn! Mineralen, sporen, aminozuren etc. Kwaliteit met een hoofdletter.

Er zijn inmiddels vele merken aloë vera op de markt. Vaak staat er op een tube of pot 100% Aloe Vera. Dit is een fabeltje!

Iedere soort gel, gelly, gelly creme kan nooit voor 100% uit aloë bestaan. Als een blad wordt uitgeperst bestaat de gel uit dunne vloeibare sap. Net zoals u een sinaasappel, appel etc uitperst. Om een gelly creme te maken moet er dus een ingrediënt in om het dikker te maken. Wordt er met echt verse aloe gelei gewerkt moet er geconserveerd worden. Een gelly met 100% of 99% is dus een marketing kreet!

Een goede gel zou maximum een 95-98% puur kunnen zijn.

Zitten er totaal geen conserveringsmiddelen ( natuurlijke of synthetische) in, dan is de aloë dood-gekookt. Producten die niet zijn dood-gekookt zouden al enkele dagen na bereiding bederven zonder conservering!

Direct bestellen? Kijk in de webshop