Ecolife Aloë Gel 100% van bio teelt

Nu heet de titel Ecolife aloë gel 100% en hiermee bedoelen wij dat er dus 100% aloe vera inzit

bio plantage ecolife aloe vera gel

De velden waar de Ecolife aloë vera geteeld wordt zijn 100% biologisch en natuurlijk ook bio gekeurd! De planten groeien op vulkanische grond en worden bewaterd met vers rivierwater.

De Gel in Ecolife producten met vezels en pulp zijn om in te nemen ( drank) kunt u niet gebruiken voor uw huid. Er zitten vezels en stukjes van de gelei in.

wilt u een aloë product dat universeel is? Neem dan de Ecolife Aloe Vera Gel zonder stukjes. Deze gel is om in te nemen en kunt u zeer goed gebruiken om wondjes mee te verzorgen en doorlig plekken te verzorgen. Voor grotere huidoppervlakken drenkt u de aloë in een bandage.

Ook is de Gel zonder pulp zeer goed voor uw haar. De aloë inmasseren en laten intrekken. Met lauwwarm water wat uitspoelen ( er mag best wat blijven zitten).

Aloe vera Gel met of zonder pulp is de pure gelei uit het binnenblad van de aloëplant. De gelei wordt niet chemisch of enzymatisch behandeld.

U vindt dus 100% gel in de fles. Echter omdat wij de gel niet koken of anders behandelen zou deze na 3 dagen bederven.
Daarom moet er dus een toevoeging bij. Wij doen dit met 0.1% citroenzuur, 0.1% potassium en 0.09% sodiumbenzoate. Ook is de gel geschikt voor Veganisten.

ecolife aloe vera gel 100% is ook voor veganisten en vegatairiers geschikt. Natuurlijk gezond met aloevera.

De gel in Ecolife producten is altijd van vers geperst aloëbladeren en niet van poederconcentraten! Er zijn vele merken die in water opgeloste aloe vera poeders gebruiken. Dit is wettelijk toegestaan.

U zult het met ons eens zijn dat een origineel aloë product meer actieve stoffen bevat als een 100 of 200 keer geconcentreerd poedertje.

Ecolife aloë gel 100% aloevera bevat dan ook pure vers geperste gel.

Ecolife aloe vera, geoogst van Halal, Kosher en Organic certified plantages. Non GMO

ecolife aloë gel 100% echte aloevera in de producten. Geen poeders of water!

De laxerende aloines, die tussen het buitenblad en de gelei inzitten worden eraf gewassen en afgespoeld. Deze stoffen zitten niet in de Ecolife aloë gel.

Het van groot belang dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden. Aloe vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen. Het blad dicht zichzelf zodat de gel niet snel kan oxideren.

De gefileerde gelei ( zonder buitenblad ! ) wordt grof gemalen en koud geperst. Om bacteriegroei tegen te gaan wordt er kort verwarmd tot 60 graden zodat de emzymatische werking behouden blijft. De gelei wordt snel teruggekoeld en koud afgevuld.

Volle grond – veel zon – geen chemische bemesting – ecolife aloë gel 100% – voor uw gezondheid.

Omdat de grond vulkanisch is bevat Ecolife Aloë een voor aloëplanten zeer hoog gehalte aan magnesium. Ongeveer 2,5 tot 3%.

Magnesium is nodig voor:

  • de vorming van bot en spieren.
  • de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen. 
  • het goed functioneren van spieren. 
  • een goede werking van een groot aantal enzymen. Enzymen zijn stoffen die nodig zijn om processen in het lichaam mogelijk te maken.
  • de energieproductie van de lichaamscellen. 

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid magnesium bij een volwassenen is ongeveer 350 milligram.

Natuurlijk hebben we ook een aloë juice. Deze juice heeft minder stukjes en minder vezels als de ecolife aloë gel.

De juice ( bio) wordt gemaakt van dezelfde gelei als de gel met pulp en vezels. Het verschil is dat er geen citroenzuur, potassium en sodium inzit. Alleen echte aloë met 0.2% citroenzuur.

Ecolife informatie aloë gel

huidverzorging van pure aloë